20201102173732

Nūhou

Hōʻike hihia|Kokua ʻo Turboo iā Chongqing Yorkshire THE RING Shopping Park papahana

nūhou (1)

ʻO Chongqing Yorkshire KA RING Shopping Park ʻo ia ka papahana pae mua o ka hōʻailona pāʻoihana hou o Hong Kong Land Holdings Limited "THE RING", a ʻo ka papahana ʻoihana kūʻai paʻa mua loa ma ke komohana hema o Kina.Mai Nowemapa 26, 2015 a hiki i ʻApelila 23, 2021, ʻoi aku ma mua o 20,000 poʻe a me 300+ mau hui i komo i ke kūkulu ʻana a he 1975 mau lā a me nā pō.Ua hana ʻia ka hoʻolālā hale e ka British Pai Ang International Architectural Design Consultants Co., Ltd. (PHA) lanakila i ka makana, a ua hana ʻia ka hoʻolālā ʻāina e ASPECT Studios, ka mea i lanakila i nā makana honua he nui.Aia ka THE RING Shopping Park ma Chongqing Metro Line 5 a me Line 15 (ma ke kūkulu ʻia ʻana) Aia ʻo Chongguang Station ma ka ʻāpana ʻoihana koʻikoʻi o Chongqing Liangjiang New District, e pili ana i ka wahi noho kiʻekiʻe o Landmark Yorkshire ma kahi o Zhaomushan Park, me ka hoʻokele kūpono i ke kūlanakauhale holoʻokoʻa.

Ma ke ʻano he hana mua ma ka moʻo "THE RING" hou o Hong Kong Land, ua wehe ʻia ka hale kūʻai kūʻai ʻo Chongqing THE RING i ka lā 23 ʻApelila 2021. Ke haki nei kēia papahana i nā palena o nā wahi kuʻuna a hoʻohui i nā poʻe me nā hale kūʻai, kūlohelohe, moʻomeheu a me ka ʻike. .ʻO Chongqing THE RING Shopping Park (Yorkville-The Ring) he māla ʻōmaʻomaʻo i loko o 42 mau mika ma waena o 7 papahele a me kahi wahi kaiapuni me nā kumuhana pili, e hāʻawi ana iā Chongqing me nā hiʻohiʻona like ʻole.

ʻO 430,000 square meters ka huina kūkulu hale, a he 170,000 square square nā hale kūʻai kūʻai.Ua māhele ʻia ʻo ia i ʻehiku papahele (ʻelima papa ma luna o ka honua a ʻelua papa ma lalo o ka honua).Hoʻomalu ʻia nā puka komo a me nā puka o nā papahele mākaʻikaʻi e Shenzhen Turboo Automation.He hanohano nui iā mākou ke komo ʻana i Chongqing THE RING Shopping Park Project.

ʻO ke ʻano hana hoʻolālā hou o THE RING Shopping Park e hui pū i ka nani o ke kaiapuni kūlohelohe me nā hale kūʻai ʻike e hoʻolako i ke kaiāulu i kahi ʻano ʻokoʻa, olakino a me nā ʻano like ʻole.ʻO ka wehe ʻana o ka THE RING Shopping Park e hōʻailona ana i ka hoʻokō kūleʻa ʻana o ka papahana hui ma waena o Turboo a me Hongkong Land.ʻOi aku ka maʻalahi a me ka wikiwiki o ka hoʻokele naʻauao komo a puka.Turboo - No ka honua palekana!


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2021