20201102173732

Nūhou

ʻO nā manawa maikaʻi no Turboo 10 makahiki ʻaina ahiahi

nūhou (1)

10nā makahiki o ka piʻi a me ka lalo,Wnā hoʻokō onderful, Fhiki ke manaʻo ʻia ka uku,Forge i mua

He lōʻihi a paʻakikī ke ala i ka ʻoihana a he leʻaleʻa nā makahiki.Hoʻopaʻa inoa ʻia ʻo Turboo Automation ma 18th, ʻOkakopa, 2011 a i kēia lā ʻo Turboo he 10 mau makahiki.ʻAʻole kēia he ʻumi makahiki maʻalahi a he nui kā mākou mau moʻolelo e haʻi.

I mea e hoʻomaikaʻi ai i nā hoʻoikaika a pau o nā lālā Turboo no nā makahiki he 10 i hala, ua hoʻoholo ka Papa Hoʻokele ʻo Turboo e mālama i kahi pāʻina hoʻomaikaʻi kūikawā no Turboo's 10th Anniversary Celebration ma 6pm-10pm ʻOkakopa 17, 2021 ma Grand Skylight Hotel.Ua ʻaʻahu nā ʻohana Turboo a pau e hele i ka lā hoʻomanaʻo.

Ua komo ka mea hoʻokipa i ke kahua a ua hoʻomaka ʻia ka Turboo 10th Anniversary Celebration Dinner.Ua nānā ka poʻe a pau i ke ala hoʻomohala 10 makahiki o Turboo.Ua hoʻokumu ʻia ʻo Turboo i 10 mau makahiki i hala.ʻAʻole hiki i ka hui ke kamaʻilio e pili ana i kekahi pālākiō a ʻaʻole hiki ke kamaʻilio e pili ana i kona kaulana.I kēia manawa, loaʻa iā mākou ʻelua mau hale hana i ʻoi aku ma mua o 20,000 square meters o ka wahi a ʻo kā mākou mau limahana āpau ma kahi o 200 kanaka.Ua lilo ʻo Turboo i mea ʻike ʻia o ka ʻoihana a me nā ʻoihana kaulana i ka ʻoihana turnstile.

I ka hoʻomaka 'ana o ka hoʻolauleʻa, Mr. Willam - ka mea hoʻokumu a me ka luna o Turboo, haawi mai i ka haiolelo no ka hoolaulea, loiloi a summarising o Turboo 10 makahiki paio a me ka wiwo ole piʻi paio a me ka brilliant hoʻokō, a wehewehe i ka blueprint no ka 'oihana i ka aʻe. 10 makahiki.

I nā makahiki he 10 i hala iho nei, ʻaʻole e poina ʻo Turboo i nā limahana i hana i nā haʻawina nui.Mahalo i ka poʻe a pau i hāʻawi i nā hāʻawi a me nā hana no Turboo.E hoʻomanaʻo ʻo Turboo i nā haʻawina āpau a Turboo.Ma kēia hoʻolauleʻa, ua hoʻonohonoho ʻo Turboo i nā makana kūikawā no ka poʻe i hāʻawi i nā haʻawina koʻikoʻi i ka hui.

Hāʻawi i nā makana ma ka pūnaewele

ʻO lākou ke kumu o ka hui, ke kumu o ka ulu ikaika o ka hui, a me nā kumu hoʻohālike no ʻoe a me aʻu.Hāʻawi lākou i nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā manaʻo no ka ʻoihana no nā makahiki he 10 i hala a ʻoi aku ko lākou kuleana a me ka waiwai ma mua o ke kūlana ponoʻī.Me ko lākou hoʻomau ʻana i kēlā me kēia lā a me kēlā me kēia makahiki i lilo i mau hōʻike maikaʻi loa o ka puke moʻolelo o Turboo.Hāʻawi lākou i kā lākou ʻōpio maikaʻi loa a me nā makahiki ma aneʻi, mahalo mākou i kā lākou hana.

ʻO nā manawa kupanaha hou aku

He pōkole mau ka manawa hauʻoli.Ua hele ʻo Turboo i ka makani a me ka ua no nā makahiki he ʻumi a e hoʻomau i ka hele ʻana i nā makahiki he ʻumi e hiki mai ana me ka manaʻo ikaika.ʻAʻole maʻalahi ka hana ʻana i kahi ʻoihana, akā e hana ikaika mākou e hahai i ka wikiwiki o kā mākou mau hoa hana a hoʻonui i ka waiwai no kā mākou mea hoʻohana.E hakakā mākou no ka lā a ola i ko mākou ʻōpio, a e ʻike mākou iā ʻoe i nā makahiki he 10 e hiki mai ana!


Ka manawa hoʻouna: Oct-21-2021